Skip to Kandungan utama
Ikon segerkeun

Milarian mimiti anu énggal?

Anjeun teu kedah nyerah kanyamanan di kota ageung kanggo gaduh kahirupan anu langkung laun. Sudbury gaduh kasempetan padamelan anu saé, balanja utama sareng hiburan. Pindah ka bumi anu murah sareng halaman bumi anu ageung. Nyéépkeun waktos anu kirang pikeun commuting sareng langkung seueur waktos pikeun ngajalajah alam sareng rekreasi luar ruangan di panto anjeun. Datang ningali pikeun diri naon anu ditawarkeun ku Sudbury.

#99
Kota pangbagéa di Kanada - Buzzfeed
$20000
Harga rata-rata bumi anu misah sareng jalan tol sareng halaman buruan
50
Tasik belah kalér pikeun ngojay, parahu, mancing
30th
Tempat pangsaéna di Kanada pikeun digawé pikeun nonoman - RBC

Hayu urang ngabantosan anjeun ngalih ka Sudbury!

location

Sudbury - Peta lokasi

Dimana Sudbury, Ontario?

Kami lampu patalimarga anu munggaran 390 km (242 mi) kaléreun Toronto di Hwy. 400 dugi ka Hwy. 69. Kami opat jam ka Toronto, utamina di jalan raya opat-jalur, sareng ngan langkung ti lima jam ti Ottawa.

Back Pikeun Top