Kalo te përmbajtja kryesore
Rifresko ikonën

Po kërkoni një fillim të ri?

Nuk është e nevojshme të heqësh dorë nga komoditetet e një qyteti të madh për të pasur një ritëm më të ngadaltë të jetës. Sudbury ka mundësi të mira pune, blerje dhe argëtim të madh. Kaloni në një shtëpi të shkëputur të përballueshme me një oborr të madh. Kaloni më pak kohë duke udhëtuar dhe më shumë kohë duke eksploruar natyrën dhe rekreacionin në natyrë në derën tuaj. Ejani të shihni vetë se çfarë ofron Sudbury.

#99
Qyteti më i lumtur në Kanada - Buzzfeed
$20000
Çmimi mesatar i një shtëpie të shkëputur me rrugë dhe oborrin e shtëpisë
50
Liqenet veriore për not, shëtitje me varkë, peshkim
30th
Vendi më i mirë në Kanada për të rinjtë për të punuar - RBC

Na lejoni t'ju ndihmojmë të kaloni në Sudbury!

Lokacioni

Sudbury - Harta e vendndodhjes

Ku është Sudbury, Ontario?

Ne jemi semafori i parë 390 km (242 mi) në veri të Torontos në Hwy. 400 në Hwy. 69. Jemi katër orë në Toronto, kryesisht në autostradën me katër korsi, dhe pak më shumë se pesë orë nga Otava.

Kthehu në fillim