Оди до главна содржина
Икона за освежување

Барате нов почеток?

Не мора да се откажете од удобноста на големиот град за да имате побавно темпо на живот. Судбери има добри можности за работа, голем шопинг и забава. Преселете се во прифатлив одвоен дом со голем двор. Поминете помалку време за патување и повеќе време за истражување на природата и рекреација на отворено пред вашата врата. Дојдете сами да видите што има да понуди Судбери.

#99
Најсреќен град во Канада - Buzzfeed
$20000
Просечна цена на одвоен дом со патека и двор
50
Северни езера за пливање, пловење, риболов
30th
Најдобро место во Канада за работа на младите - РБЦ

Дозволете ни да ви помогнеме да се преселите во Судбери!

Локација

Садбери - Мапа на локација

Каде е Садбери, Онтарио?

Ние сме првиот семафор 390 километри (242 милји) северно од Торонто, на Хви. 400 до Хви. 69. Ние сме четири часа до Торонто, главно на автопат со четири ленти и нешто повеќе од пет часа од Отава.

Вратете се на почетокот