Skip Content Utama
Ikon refresh

Nggolek awal sing luwih anyar?

Sampeyan ora kudu nyerahake kenyamanan kutha gedhe supaya bisa urip luwih alon. Sudbury duwe kesempatan kerja sing apik, blanja utama lan hiburan. Pindhah menyang omah sing murah kanthi kebon mburi omah sing amba. Luangake wektu luwih akeh kanggo komuter lan luwih akeh wektu kanggo njelajah alam lan rekreasi ruangan ing lawang. Ayo delengen apa sing ditawakake Sudbury.

#99
Kutha sing paling nyenengake ing Kanada - Buzzfeed
$20000
Rega rata-rata omah sing suwek kanthi dalanmontor lan kebon mburi omah
50
Tlaga Lor kanggo nglangi, numpak prahu, mancing
30th
Papan paling apik ing Kanada kanggo para pemuda kerja - RBC

Ayo, ayo mbantu sampeyan pindhah menyang Sudbury!

Lokasi

Sudbury - Peta lokasi

Endi Sudbury, Ontario?

Kita minangka lampu lalu lintas pertama 390 km (242 mi) sisih lor Toronto ing Hwy. 400 nganti Hwy. 69. Wis patang jam menyang Toronto, umume ing dalan gedhe papat, lan udakara limang jam saka Ottawa.

Mbalik Nang Ndhuwur